Brunet Smørkage

Blødt og let saltet

Ved at benytte brunet smør i en kage får man en dejlig blød konsistens med let saltet smag af karamelliseret smør. 

 

Smager fantastisk med sødt fyld og frosting af smørcreme. 

 

Vi kan varmt anbefale vores brunet smør og saltet karamel smørcreme kombi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Varm Chokoladekage

Dejlig fugtig

Vores varme chokoladekage er en af vores kunders favoritter! Brugen af flydende varm chokolade gør denne kage til den mest fugtige og rige chokoladekage.

 

Smager helt vildt godt med frisk hindbær- eller brombærmousse.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Grov Nøddebund

Sød med tekstur

En grov nøddebund af pekannødder eller hasselnødder giver kagen en helt særlig tesktur og fyldig smag. 

Passer til næsten al slags fyld. Vi elsker den med mørk chokolade mousse og hindbær. 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hvid Kage

Let og sød

Hvid kage er en let og luftig kage med en delikat smag.

 

 Den har en sne-hvid farve som gør den ekstra særlig at skære i. Den kan derfor varmt anbefales som dåbs- og bryllupskage.

Passer godt til næsten al slags fyld.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Gulerodskage

Vores gulerodskage er blød, fugtig, og krydret med kanel, nelliker, muskatnød, og ingefær.

 

Glimrende i kombination med vores søde fyld af flødeost. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

"Red Velvet Kage"

Silkeblød med et hint af kakao

Vores "Red Velvet Kage" er en amerikansk favorit! En anderledes skøn og let chokoladekage. 

Typisk serveret med flødeost frosting.

Cake Creations - Lærkevænget 5, 4320 Lejre - info@cakecreations.dk - 51449266
Vi glæder os til at høre om dine kagedrømme.